Welkom op onze Blog roliesenzo.

we willen hier graag laten zien wat we allemaal maken en hebben gemaakt ,gewoon of als opdracht.
We geven ook workshops,en kinderpartijtjes als je daar belangstelling voor hebt horen we dat graag!

We hopen dat jullie hier veel komen kijken en reageren en genieten van onze creatie's.We vinden het ook erg leuk als je een berichtje achter laat!

Groetjes Roos en Elisawoensdag 26 januari 2011

workshop of kinderpartijte

Ik geef ook kinderpartijtjes voor kinderen vanaf 8 a 9 jaar .Dan maken we een leuk hartje die ze mogen versieren met kraaltjes en vilt ,en vullen het hartje met wol en een lekker geurtje ,maken een mooi lint eraan en zo gaan alle kinderen met een mooie creatie naar huis toe!
Zijn de kinderen wat ouder of erg handig met naald en draad dan kunnen er ook moeilijkere creaties gemaakt worden dat dan in overleg.
Het is een activiteit die veel tijd in beslag neemt dus zelf hoef je alleen voor een hapje en drankje te zorgen voor de kinderen en je hebt een compleet feestje .Ik kom bij de jarige thuis en neem alles wat nodig is zelf mee.
de prijs is afhankelijk van hoeveel kinderen er mee doen maar komt op ongeveer €7,50 per kind voor een geurhartje.

heb je geen partijtje maar lijkt een workshop gewoon ook heel leuk dan kan dat ook natuurlijk in overleg beslissen we dan wat we gaan maken <tot 23 maart kun je veel voorbeelden zien op onze site http://www.roliesenzo.nl/>
of gezellig wat met vriendinnen maken ?kan ook !


Geen opmerkingen:

Een reactie posten